Particulier

Reigerdael Assurantiƫn biedt verzekeringen aan met de beste voorwaarden en gunstige tarieven. Reigerdael combineert bovendien de voordelen van voordelig zelf online afsluiten en de hulp van een vakbekwame tussenpersoon als het moet.

Wat Reigerdael heeft te bieden

Reigerdael werkt samen met de beste verzekeraars. Daarbij geldt dat een hoge klanttevredenheid voorwaarde is voor samenwerking.

Een goede klanttevredenheid betekent dat de polisopmaak snel en goed gebeurt en vooral dat schade op een snelle en goede manier wordt afgewikkeld.

Vanzelfsprekend speelt Reigerdael een belangrijke rol als het gaat om uw tevredenheid.
Een goede bereikbaarheid, ondersteuning als er iets is te regelen, persoonlijk contact als het nodig is en optimaal benutten van de mogelijkheden die internet ons biedt, zijn kenmerken die van belang zijn bij onze dienstverlening.
De basis van verzekering is vertrouwen.
Reigerdael is uw vertrouwen waard!

Voordeel door Online sluiten via Internet

Reigerdael Assurantien biedt de mogelijkheid om rechtstreeks verzekeringen aan te vragen. Reigerdael is ook gespecialiseerd in het verzekeren van klassiekers en oldtimers. De geselecteerde verzekeraars kenmerken zich door een hoge kwaliteit, met gunstige tarieven. Door voor Reigerdael te kiezen weet u zich verzekerd van de ondersteuning door een professionele tussenpersoon. Heel plezierig als er eens iets is.

Of het nu gaat om eenvoudige verzekeringen of gecompliceerde pakketten, bij Reigerdael bent u aan het goede adres.