WELKOM BIJ REIGERDAEL BV

Vanaf nu beheert Reigerdael BV uw uitvaartpolis(sen) van Aon.
Reigerdael helpt u graag verder. Op deze site stellen wij ons aan u voor.

Staat uw vraag niet bij de meest gestelde vragen ? laat het ons dan weten via het contactformulier.

We staan voor u klaar.

Vragen?

Heeft u een vraag over uw uitvaartverzekering of de brief die u ontving ? Kijk dan bij de meest gestelde vragen. Of stel uw vraag via het contactformulier.

Gezien de drukte van het in beheer nemen van de polissen kan uw verzoek op dit moment langer duren dan klanten van ons gewend zijn.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via : 0591 – 659705
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur

Wijziging doorgeven ?

Wilt u persoonsgegevens wijzigen, zoals uw adres, telefoonnummer of mailadres.

Geeft u dit dan eenvoudig digitaal door.

Maakt u gebruik van ons contactformulier of mail naar: uitvaart@reigerdael.nl

Aon heeft de uitvaartverzekeringen overgedragen aan Reigerdael.

Voor eventuele schade- en/of zorgverzekeringen die u via Aon heeft lopen verandert er niets. Voor deze verzekering blijft Aon uw tussenpersoon.

Meest gestelde vragen

Wat verandert er voor mij ?

Er verandert niets aan uw uitvaartverzekering(en). De maatschappij verandert niet. Alleen het aanspreekpunt verandert. Dat is nu Reigerdael.

Wie is Reigerdael ?

Reigerdael bestaat sinds 2006 en is een landelijk werkend, onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, schade- en levensverzekeringen en kredieten.

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen voor een vrijblijvend hypotheekgesprek, kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen. Het eerste hypotheekgesprek is kosteloos.

Reigerdael is gevestigd in Emmen. Kunnen zij op afstand mijn polis(sen) beheren.

Reigerdael heeft klanten door heel Nederland. De verzoeken kunnen zowel telefonisch als per mail worden behandeld/afgehandeld.

Ik wil graag een kopie polis.

U kunt deze via onderstaand contactformulier aanvragen of via uitvaart@reigerdael.nl (graag onder vermelding van uw naam/voorletter(s) en postcode/huisnummer)

Ik wil graag meer uitvaart polissen in beheer zetten bij Reigerdael BV.

Dat is mogelijk als wij een samenwerkingscontract hebben met de maatschappij waar uw andere uitvaart polis(sen) loopt/lopen. U kunt daarvoor een verzoek indienen via het contactformulier of mailen via uitvaart@reigerdael.nl (graag onder vermelding van uw naam/voorletter(s) en postcode/huisnummer). U hoort zo snel mogelijk van ons of uw verzoek mogelijk is.

Ik heb een ander verzoek.

U kunt uw verzoek kenbaar maken via het contactformulier of mailen naar uitvaart@reigerdael.nl (graag onder vermelding van uw naam/voorletter(s) en postcode/huisnummer). Wij laten u zo snel mogelijk weten of uw verzoek mogelijk is en wat daarvoor nodig is.

Ik kan niet mailen of een contactformulier invullen.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Reigerdael (0591-659705). In verband met het in beheer nemen van de polissen kan het tijdelijk druk zijn. Heeft uw verzoek geen spoed, belt u ons dan op een ander moment.

Contactformulier