Onze relatie met verzekeraars

Onze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid dat wij onze diensten adviesvrij aan u ter beschikking stellen. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid alle producten van alle verzekeraars en geldverstrekkers kunnen adviseren.

Onafhankelijk advies en inkoop

Wij kunnen in onze advisering dus de producten van meerdere verzekeraars en geldverstrekkers betrekken. Wij hebben geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor bepaalde verzekeraars of geldverstrekkers te bemiddelen.

Door een actief inkoopbeleid is het mogelijk dat wij speciale afspraken met een aantal verzekeraars en geldverstrekkers kunnen maken. Door deze afspraken zijn wij in staat u, zowel inhoudelijk als qua tarifering, goede en aantrekkelijke aanbiedingen te doen. In beginsel zullen wij dan ook de aanbiedingen van deze partijen voor u vergelijken.

Ook is het mogelijk dat wij door samenwerking met gevolmachtigden van één of meerdere verzekeraars producten kunnen aanbieden die zich door prijs, kwaliteit of andere kenmerken (bijvoorbeeld gemak) onderscheiden in de markt. Deze speciaal ontwikkelde producten kunnen daarom een belangrijke plaats innemen in ons uiteindelijke advies.

U kunt ook profiteren van onze inkoop door zelf te vergelijken en uw keuze te maken. Voor particulieren en bedrijven zijn er vergelijkingsprogramma’s waar de producten van tientallen verzekeraars op prijs en voorwaarden worden vergeleken. U kunt deze meteen afsluiten en kiezen voor volledige online afhandeling, inclusief een digitaal opgemaakte polis via e-mail.

Het gemak van zelf afsluiten en het voordeel dat de verzekering is ondergebracht bij Reigerdael, zodat u bij vragen of schade ook verzekerd bent van vakbekwame hulp en ondersteuning.