Verzekerde bankgarantie

Vanaf 1 maart 2010 is een verbeterde bankgarantie verkrijgbaar bij Reigerdael, met een ingebouwde verzekering die in geval van een gedekte claim uitkeert aan de rechthebbende.

Naast de snelste weg biedt Reigerdael ook de veiligste weg naar een bankgarantie. Want Reigerdael adviseert Nationale Waarborg de verbeterde verzekerde bankgarantie, de VBG 2.0. De standaard ingebouwde verzekering zorgt ervoor dat bij een claimsituatie het bankgarantiebedrag wordt betaald door de verzekeringsmaatschappij.

De VBG 2.0 is de bankgarantie inclusief de verzekering die standaard is ingebouwd. Zijn de ontbindende voorwaarden verlopen en is de bankgarantie gesteld? Gaat de hypotheek niet door vanwege overlijden, ziekte, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding? Dan betaalt Nationale Waarborg B.V. zoals gebruikelijk de bankgarantiesom uit aan de verkopende partij via het notariaat. Omdat de cliënt verzekerd is vanaf het moment van afsluiten van de bankgarantie, vervalt de vordering op de cliënt en hoeft de cliënt de bankgarantiesom dus niet aan Nationale Waarborg terug te betalen.
  

 
Reigerdael bemiddelt en adviseert voor Nationale Waarborg. Neem daarom contact op als u meer over dit product wilt weten of voor een offerte.