REAAL brengt uitvaartverzekerden onder dak bij ReigerdaelPosted by On

REAAL heeft een groot deel van haar verzekerden aan Reigerdael toevertrouwd. Het gaat daarbij om verzekerden die al geruime tijd geen vast aanspreekpunt meer hadden, als het gaat om advies, wijziging of antwoorden op vragen over de verzekering.

Na een zorgvuldige afweging heeft REAAL daartoe besloten. Reigerdael is dan ook verheugd  en trots deze taken op zich te mogen nemen en zal zich tot het uiterste inspannen om deze relaties goed van dienst te zijn. Het contact verloopt zoals de klant dat wenst, bijvoorbeeld door  telefonisch contact, via  e-mail of door bezoek aan huis.

 

Reigerdael vindt het belangrijk dat de relaties regelmatig relevante  informatie krijgen. Om dat te bereiken wordt van de nieuwe relaties ook een – kleine – inspanning gevraagd, in de vorm van een eenvoudig  vragenformulier, waarmee de gegevens kunnen worden aangevuld of verbeterd. Het formulier kan ook via Internet worden ingevuld, zodat maar een minimum aan inspanning nodig is om met Reigerdael in contact te komen.

Reacties zijn uitgeschakeld