REAAL brengt weer een groep verzekerden onder bij ReigerdaelPosted by On

Vandaag krijgt weer een groep klanten van REAAL bericht dat zij voor advies, vragen en wijzigingen voortaan terecht kunnen bij Reigerdael. Daarmee wordt opnieuw een aantal klanten ondergebracht die geruime tijd zonder tussenpersoon waren. Dat is belangrijk, omdat REAAL als aanbieder niet adviseert. Reigerdael daarentegen is onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen, pensioenen, alle overige vormen van levensverzekering en hypotheken. Bovendien kunnen de klanten van Reigerdael gebruik maken van de aantrekkelijke aanbiedingen voor andere verzekeringen, waaronder de collectieve zorgverzekering van Stichting Reigerdael Zorg en Zekerheid.

Reigerdael is voortaan het aanspreekpunt en voor het stellen van vragen kan 24 uur per dag gebruik worden gemaakt van de internetformulieren op de website. Tijdens kantooruren is Reigerdael ook telefonisch goed bereikbaar.

Reacties zijn uitgeschakeld