Samenwerking Duitse banken veelbelovendPosted by On

Reigerdael Hypotheken is al jaren een van de belangrijkste adviseurs in de regio, als het gaat om hypotheken in het grensgebied van Duitsland.
Veel Nederlanders zijn in het verleden al geadviseerd. Daarbij waren vaak Nederlandse bankinstellingen betrokken, die ook voor Duitsland mogelijkheden hebben om woningen te financieren.

Door de financiƫle crisis trekken steeds meer Nederlandse geldverstrekkers zich terug van wat vaak als risicovollere hypotheken wordt gezien, reden waarom Reigerdael samenwerking is aangegaan met Duitse bankinstellingen.
Deze samenwerking blijkt voor veel klanten voordeel op te leveren, als zij bij verlenging de mogelijkheid hebben over te stappen. Vooral de lagere rente levert op lange termijn veel voordeel op. Bel Reigerdael al u hier meer over wilt weten.

Reacties zijn uitgeschakeld