Ruimere hypotheekmogelijkheden voor SENIOREN!Posted by On

Recent heeft het Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG) in aansluiting op meerdere marktpartijen de financieringsmogelijkheden voor senioren verruimd.

Specifiek voor mensen die binnen 10 jaar de AOW gerechtigde leeftijd bereiken is deze verruiming doorgevoerd. Geldverstrekkers moeten bij de acceptatie van het hypotheekdossier rekening houden met de pensioeninkomens. Dat blijkt in veel gevallen de mogelijkheden onnodig te beperken.

Specifiek in situaties waar de persoonlijke situatie van de klant verbetert mogen ruimere normen worden aangehouden. Onze hypotheekadviseurs kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Uiteraard ook als u nog niet binnen 10 jaar met pensioen gaat.

 

Klik ook op onderstaande link voor meer informatie.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen?

Bel of mail ons dan via 0591 65 97 05 of hypotheken@reigerdael.nl.

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld