Laagste hypotheekrente lager dan 2%Posted by On

Sinds het begin van de financiĆ«le crisis, in 2008, heeft de hypotheekrente een dalende tendens laten zien. Zelfs toen gedacht werd dat een verdere verlaging er niet in zat zette de trend toch verder door.

Hypotheekrente voor 1 jaar vast is momenteel mogelijk vanaf zo’n 1,5%, afhankelijk van de geldverstrekker, het onderpand, het inkomen van de aanvrager en de hoogte van de lening.

Ook voor bezitters van woningen die al langer van plan zijn om tot verkoop van hun eigen woning over te gaan, om een andere woning aan te kopen, kunnen van de lage rente profiteren: Enerzijds omdat de woningmarkt door de lage rente aanzienlijk is aangetrokken en anderzijds omdat de mogelijkheden voor aankoop daardoor nu gunstig(er) zijn.

Het is daarom nu het moment om eens een afspraak voor een nieuwe lening of voor herfinanciering te maken, met de hypotheekadviseurs van Reigerdael. Zij kunnen u adviseren in de bestaande situatie of om eens te onderzoeken of nieuwe woonwensen kunnen worden gerealiseerd.

Reacties zijn uitgeschakeld