Woonlastenverzekering

Arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval? Werkloosheid door onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen gebeuren. Een woonlastenverzekering kan dan uitkomst bieden.

Woonlastenpolis dekt uitgaven

Met een op maat gesneden woonlastenverzekering van Reigerdael hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag of uw woonlasten nog wel betaalbaar zijn als een deel van uw inkomen wegvalt door ziekte en/of werkloosheid.

De woonlastenverzekering van Reigerdael biedt u de dekking die voor die situaties van belang is. De voorwaarden zijn helder en kunnen worden afgestemd op uw behoeften.

 

Verzekerde bedrag woonlastenverzekering

Het verzekerde bedrag van uw woonlastenverzekering kunt u eenvoudig vaststellen. In de meeste gevallen kunt u volstaan met de kosten die u heeft voor rente en aflossing van uw hypotheek. Al naar gelang uw persoonlijke wensen kunt u ook overige woonlasten meenemen, zoals energiekosten, water, kosten voor bijdragen aan een vereniging van eigenaren enz.

 

Werkloosheid op woonlastenverzekering

De standaard dekking (arbeidsongeschiktheid) van de woonlastenverzekering kan worden uitgebreid met werkloosheid. De dekking is dan veelal beperkt. Bijvoorbeeld maximale uitkeringsduur 3 of 5 jaar.
 

Partner betaalt ook woonlasten

Uw partner draagt mogelijk ook bij in de maandelijkse woonlasten. Ook op dit punt kan de verzekering voorzien in maatwerk. Zo kunt u ervoor kiezen dat een percentage van de woonlasten wordt uitgekeerd als één van u arbeidsongschikt wordt of werkloos.
 

Vraag vandaag nog informatie aan!

Een offerte kunt u aanvragen door hier te klikken. Ook voor het aanvragen van meer informatie of een advies.