Direct regelen

Zakelijke en particuliere verzekeringen vergelijken en online afsluiten. De voordelen van zelf afsluiten, met de geruststellende gedachte dat op de achtergrond een dienstverlener kan worden ingezet om de vragen te beantwoorden en eventuele schade slagvaardig te regelen. Reigerdael staat met “vergelijken en afsluiten” voor u klaar.

Als u zelf de beste voorwaarden en scherpste premie wilt zoeken biedt Reigerdael daarvoor de mogelijkheid op de speciaal daarvoor ontwikkelde pagina “Vergelijken en Afsluiten”.

Op deze webpagina zijn de belangrijkste verzekeraars in Nederland samengebracht om deze te kunnen vergelijken en direct een verzekering af te sluiten als een keuze is gemaakt. Belangrijk om te weten dat deze website wordt ondersteund met de kennis en kunde van de adviseurs van Reigerdael. Vooral een voordeel als er schade is of als u meer wilt weten over de inhoud van de verschillende verzekeringsvormen.

 

Met vergelijken en afsluiten krijgt u de mogelijkheid van een online polismap en de facturen en documenten kunt per e-mail ontvangen. Minder rompslomp en altijd up tot date te raadplegen.

 

Klik hier om direct aan de slag te gaan met Vergelijken en Afsluiten.