Toelichting oldtimer autoverzekering

U profiteert van: een scherpe premie – een korting tot 10% als per jaar minder dan 5.000 kilometer gereden wordt – Volledig Cascodekking wordt standaard berekend op basis van taxatie vooraf.

Verdere informatie

Het wordt steeds populairder: een oldtimer om lekker te toeren op mooie dagen. En omdat u zo zuinig op ‘m bent, heeft Reigerdael een zeer zuinige oldtimerverzekering voor uw klassieker. Voordelig en op maat. En toch buitengewoon compleet.

Het rijdt net even prettiger als u weet dat uw ‘gouwe ouwe’ goed verzekerd de weg op gaat. Mocht er een situatie van schade ontstaan, dan is er eigenlijk nog niets aan de hand. U heeft immers een oldtimerverzekering bij Reigerdael. Zo kunt u ook als het even tegenzit, toch volop genieten van uw klassieker.

De Oldtimerverzekering kan bij sommige maatschappijen alleen door particulieren wordt afgesloten voor auto’s en motoren die 20 jaar of ouder zijn en niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijden. Daarnaast moet de oldtimer meestal een ‘tweede’ voertuig zijn. Bij Reigerdael kunt u de meeste maatschappijen vergelijken en als u uw keuze hebt gemaakt direct online afsluiten!
Klik hier voor vergelijken en afsluiten