U bent hier: Startpagina » Europeesche reisverzekering
Europeesche reisverzekering
Voor het sluiten van reisverzekeringen biedt Reigerdael de producten van Europeesche aan. Deze maatschappij is toonaangevend bij annuleringsverzekeringen, reisverzekeringen.

Reispolissen afsluiten

Om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten kunt u kiezen voor het productaanbod van Europeesche. Europeesche is onderdeel van ASR en de specialist bij uitstek in reis- en recreatieverzekeringen. Dat merkt u aan de uitgebreide dekking en de wereldwijde hulpverlening die perfect is geregeld. 

Eenvoudig via Reigerdael af te sluiten:

  • Aflopende Reisverzekering
  • Aflopende Annuleringsverzekering
  • Lang op Reisverzekering
  • Doorlopende Vakantiereisverzekering
  • Doorlopende Annuleringsverzekering

 

 

Aflopende Annuleringsverzekering.

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering. Ook bij voortijdig einde van de reis vergoedt de verzekering de niet genoten reisdagen, als er sprake is van een gedekte situatie.

Gaat u vaker op reis, kies dan voor de doorlopende annuleringsverzekering.

Aflopende Reisverzekering.

Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie voor de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.              Gaat u vaker op reis, kies dan voor de doorlopende reisverzekering.

De Lang op Reisverzekering

De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die langer op pad gaan. Een perfecte reisverzekering die u zelf aanpast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn (+31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd.Europeesche Reisverzekering Abonnement

Heeft u al eerder een reisverzekering afgesloten, maak dan gebruik van uw abonnement. U bent voor nieuwe aanvragen geen poliskosten meer verschuldigd! Klik hier voor een reisverzekering met gebruikmaking van uw abonnement.