U bent hier: Startpagina » Nieuws » Brief inzake kosten beheer kapitaalverzekeringen
19-05-2016
Brief inzake kosten beheer kapitaalverzekeringen

Op 12 mei jl. hebben wij een brief verzonden naar een deel van onze relaties met een uitvaartverzekering. In deze brief informeerden wij deze relaties over onze dienstverlening en de bijbehorende jaarlijkse kosten.

Wij krijgen veel vragen over deze brief. Daarom lichten we graag toe hoe het zit.

Waarom stuurden wij deze brief?

Enige tijd geleden hebben wij het beheer van (vaak oude) uitvaartpolissen overgenomen van onder andere verzekeraar Reaal. Dat betekent dat u bij vragen of wijzigingen voortaan bij ons terecht kunt. Reaal heeft alle betreffende verzekerden daarover eerder geïnformeerd. Door verandering in de wetgeving (provisieverbod) moeten wij voortaan de kosten die verband houden met onze dienstverlening rechtstreeks in rekening brengen bij de klant. Om onverwachte kosten te voorkomen, hebben wij daarom een abonnement ontwikkeld. Voor € 12,50 per jaar kunt u met alle vragen en/of wijzigingsverzoeken en aanvullend advies  m.b.t. uw uitvaartpolis bij ons terecht. 

Wat is onze relatie met coöperatie DELA?

Naast het beheer van uw uitvaartpolis helpen wij u ook graag bij het regelen van een mooi afscheid. Voorheen boden we als service daarvoor de diensten aan van uitvaartverzorger Algemeen Belang. Inmiddels is Algemeen Belang onderdeel van coöperatie DELA. DELA Uitvaartverzorging biedt u de mogelijkheid om kosteloos uw uitvaartwensen te bespreken met een coöperatieconsulent.

Heeft u ook een uitvaartverzekering bij DELA?

Het kan zijn dat u ook een uitvaartverzekering heeft bij DELA. De in de brief genoemde jaarlijkse kosten gaan niet over uw DELA-verzekering. Onze excuses als dit voor verwarring heeft gezorgd.

Heeft u vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen?

Bel of mail ons dan via 0591 65 97 05 of uitvaart@reigerdael.nl.

Als u door grote drukte ons kantoor moeilijk kunt bereiken, probeer het dan op een later tijdstip opnieuw of stuur een bericht, onder vermelding van het referentienummer van onze factuur. Wij doen er alles aan om onze bereikbaarheid te vergroten.