U bent hier: Startpagina » BMW Klassiek Nieuwjaarsbijeenkomst 07-01-2018
BMW Klassiek Nieuwjaarsbijeenkomst 07-01-2018

Online aanmelden voor deelname aan een evenement van BMW Klassieke Autoclub Nederland, met dit formulier - in een beveiligde omgeving - , is mogelijk gemaakt door Reigerdael Advies te Emmen.

Niet invullen

 AANMELDING NIEUWJAARSBIJEENKOMST 07-01-2018


Op zondag 7 januari a.s van 15.00 tot 17.30 uur bent u van harte welkom in het Achterhuis van Restaurant Maurits Hoeve te Maartensdijk om met elkaar terug te kijken op het jaar 2017 en alvast vooruit te blikken op wat het jaar 2018 ons gaat brengen.

Dankzij enthousiaste inbreng van leden is een mooie evenementenkalender voor 2018 gereed en er zijn zelfs al evenementen voor 2019 gepland. Het bestuur praat u hier graag over bij!

Het bestuur heeft voor de nieuwjaarsreceptie een budget uit de middelen van de club gereserveerd. Er is voor de leden geen eigen bijdrage verschuldigd, maar we hechten eraan om op voorhand te melden dat vanaf het bereiken van het budgetbedrag, drankjes voor eigen rekening zullen zijn.


Diner


Aansluitend bestaat de mogelijkheid om, bij voldoende belangstelling, gebruik te maken van een drie-gangen menu. De kosten hiervan bedragen € 31,50 p.p., te vermeerderen met de kosten van uw drankjes tijdens het eten. Het menu biedt voor ieder wat wils. Uw keuze kunt u ter plaatse maken.


Graag vernemen wij van u of u:

O aanwezig bent op de nieuwjaarsreceptie en zo ja met hoeveel personen;

O aansluitend gebruik maakt van het menu (kosten € 31,50 pp, te vermeerderen met de prijs van de gebruikte consumpties) en zo ja met hoeveel personen.

 


Met * zijn verplichte velden om antwoord in te geven of te keuze te maken uit lijstje.

Als geen bevestiging van verzending verschijnt, kijk dan bovenaan het formulier om te zien welke velden niet correct zijn ingevuld

CAPTCHA Image Andere letters tonen
* veld is verplicht