U bent hier: Startpagina ┬╗ BMW Klassiek aanmelding lidmaatscahp
BMW Klassiek aanmelding lidmaatscahp

Met dit formulier kunt u zich aanmelden als nieuw clublid voor BMW Klassieke Autoclub Nederland. Ook kunnen hiermee wijzigingen worden doorgegeven. Voor clubinformatie wordt verwezen naar de website www.bmwklassiek.nl.

Niet invullen
Reigerdael b.v. stelt dit Internetformulier beschikbaar aan BMW Klassieke Autoclub Nederland. Daarmee is het mogelijk om op eenvoudige wijze lid te worden of als bestaand lid wijzigingen door te geven. Het formulier treft u aan onderaan deze pagina.

Om ervoor te zorgen dat de gegevens correct verwerkt kunnen worden is een aantal velden verplicht. Deze zijn aangeduid met een sterretje. Hebt u vragen over het formulier of wilt u op een andere wijze contact, dan kunt u dat via e-mail aan ons doorgeven: info@bmwklassiek.nl 

Als het lidmaatschap in de loop van het jaar ingaat, dan wordt de contributie voor het lopende jaar volgens het hieronder weergegeven schema berekend.

BMW Klassieke Autoclub hanteert in de eerste 3 maanden van het jaar voor nieuwe leden de normale contributie van € 60,00.  Vanaf 1-4 betaalt het nieuwe lid € 5,50 per resterende volle maand van het jaar. 

Bijvoorbeeld als je lid wordt vanaf 1 juli betaal je nog 6 x € 5,50 = € 33,00 

Bij aanmelding krijgt het nieuwe lid de laatste editie van het clubblad aangereikt of toegestuurd.

Vul de vragen in en bevestig de aanvraag aan het einde door verzending van het formulier.
Geef hieronder de gegevens van uw echtgenoot of partner door

Vul hieronder nadere informatie in over uw auto's, zoals merk, type, bouwjaar en eventueel chassisnummer en/of kenteken.

Voor andere wijzigingen kunt u het onderste veld vrij gebruiken, bijvoorbeeld voor het doorgeven van adreswijzigingen,  veranderd e-mailadres of telefoonnummer enzovoort.CAPTCHA Image Andere letters tonen
* veld is verplicht