DELA

Reigerdael biedt voor uitvaartverzorging en verzekering extra’s aan door een nauwe samenwerking met DELA, de coöperatieve organisatie voor alles wat met uitvaart van doen heeft. Zo is er een exclusief gratis telefoonnummer voor het melden van overlijden en exclusief voordeel voor relaties van Reigerdael als van de uitvaartverzorgingsdiensten van DELA gebruik wordt gemaakt.

 

Goede uitvaartzorg begint bij leven

 

U wilt goed zorgen voor de mensen van wie u houdt. Niet alleen nu, maar ook als u er niet meer bent. Met uw kapitaalverzekering bij Reigerdael zorgt u ervoor dat uw nabestaanden zich straks niet druk hoeven te maken over de kosten van de uitvaart. Heeft u ook al geregeld dat uw nabestaanden straks bij het regelen van een mooi afscheid hulp krijgen? Wij vertellen u graag wat wij daarin voor u kunnen betekenen en hoe u antwoord krijgt op de belangrijkste vragen.

 

Tijdens levenDELA orienteren

Denkt u weleens na over uw uitvaartwensen? En heeft u deze wensen al vastgelegd? DELA biedt hulp. Aan de hand van uw wensen wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden om daaraan tegemoet te komen waar u dan rekening mee dient te houden. De coöperatieconsulent van DELA is bereid met u een afspraak te maken om in een persoonlijk gesprek uw vragen te beantwoorden. Bel 0591 659 705 om een afspraak te maken of kijk op dela.nl 

Bij overlijden

Bij het regelen van een uitvaart komt er vaak veel op nabestaanden af. Gelukkig bieden de uitvaartverzorgers van DELA een helpende hand. De praktische hulp gaat onmiddellijk van start als het overlijden wordt gemeld via het centrale meldpunt voor overlijden. Dat is 24 uur per dag en 7 dagen per week kosteloos te bereiken op telefoon 0800-5778945

 

Na overlijden

Na de uitvaart begint het vaak pas. Het verdriet kan niet worden weggenomen, wel kunnen nabestaanden worden geholpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.

 

Waarom kiezen voor een lokale uitvaartverzorger van coöperatie DELA?

Profiel DELA

Wanneer iemand van wie u houdt overlijdt en u de uitvaart moet regelen, komt er veel op u af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld.

Gelukkig staat u er niet alleen voor: onze lokale uitvaartverzorgers helpen om de uitvaart samen met u vorm te geven.

Samen met u worden de wensen doorgesproken zodat u op een persoonlijke en mooie manier afscheid kan nemen. En dat in een fijne omgeving waar u in alle rust herinneringen kunnen ophalen en nieuwe herinneringen maken. Zo zorgen we voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

 

Wat doet een uitvaartverzorger?

Vanaf het moment dat u belt, staat DELA voor u klaar. De ervaren lokale uitvaartverzorgers komen bij u thuis en verzorgen alle contacten, bereiden alles voor en regelen alles wat geregeld moet worden. Zij bieden een luisterend oor, denken mee en staan u bij met advies en inspiratie zodat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u en uw overleden dierbare past.

 

Daarom kiezen voor DELA

  • Praktische hulp en unieke nazorg voor nabestaande
  • Nabestaanden beoordelen de dienstverlening van uitvaartverzorging met een 9,1.
  • Scherpe prijs. DELA regelt jaarlijks zo’n 30.000 uitvaarten en daardoor kunnen gezamenlijke inkoopvoordelen worden gerealiseerd
  • DELA verzorgt uitvaarten voor zowel leden als niet-leden
  • DELA heeft al meer dan 75 jaar ervaring met het regelen van uitvaarten
  • Alles kan. Uitgebreide mogelijkheden om de uitvaart geheel naar eigen wens in te vullen
  • In het hele land huiselijk ingerichte crematoria en uitvaartcentra. DELA heeft ook enkele eigen begraafplaatsen
  • Is er geen crematorium, uitvaartcentrum of begraafplaats van DELA in de nabije omgeving? Dan werkt DELA samen met lokale partijen
  • DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg
  • Ook na de uitvaart helpt DELA u verder met nabestaandenzorg en herinneringsbijeenkomsten.