REAAL breidt samenwerking met Reigerdael verder uitPosted by On

Om ervoor te zorgen dat verzekerden van REAAL een vertrouwd adres hebben voor advies en bemiddeling bij uitvaartverzekeringen waar, door uiteenlopende oorzaken geen tussenpersoon meer aan verbonden is, zijn met Reigerdael opnieuw afspraken gemaakt om deze taak over te nemen. Vandaag is een groot aantal verzekerden over het nieuwe aanspreekpunt geïnformeerd.

Reigerdael werkt op het gebied van uitvaartverzekering en verzorging nauw samen met Onderlinge Uitvaartverzekeraar Algemeen Belang. Door deze samenwerking is de dienstverlening uitgebreid met een centraal meldpunt voor uitvaartzorg, om landelijk te kunnen voorzien in professionele uitvaartzorg. Het gratis telefoonnummer, 0800 – 5778945, is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van een sterfgeval.

Reacties zijn uitgeschakeld