Reigerdael stapt over op ASP van ITworxxPosted by On

Groei van de onderneming en de alsmaar hogere eisen die worden gesteld aan de veiligheid van de opgeslagen gegevens hebben de directie van Reigerdael doen besluiten “in service” te gaan bij ITworxx in Emmen. ITworxx heeft de bestaande automatisering in korte tijd overgebracht naar hun nieuwe datacenter en sinds 9 maart 2012 beschikt Reigerdael over een betrouwbaar systeem, met optimale ondersteuning bij het dagelijkse beheer.

ITworxx zorgt voor de volledige technische ondersteuning, zodat de medewerkers van Reigerdael de handen volledig vrij hebben voor de service aan hun klanten. De nieuwe manier van automatisering maakt het ook mogelijk om waar dan ook toegang te krijgen tot de kantoorsoftware, zodat de adviseurs steeds beschikken over actuele informatie. Vanzelfsprekend is de veiligheid optimaal geregeld. De nieuwe aanpak maakt het mogelijk om een verdere groei te realiseren zonder daarbij te worden gehinderd door de beperkingen die een eigen systeem met zich meebracht.

Reacties zijn uitgeschakeld