Agis krijgt kwaliteitskeurmerkPosted by On

Agis heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Dit kwaliteitsstempel geeft aan dat de zorgverzekeraar voldoet aan strenge eisen op het gebied van klantinformatie, dienstverlening, bereikbaarheid, klanttevredenheid en kwaliteitsbeleid. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wordt toegekend door de onafhankelijke Stichting Toetsing Verzekeraars (Stv).

Agis verdiende ook keurmerken voor haar labels TakeCareNow! en Pro Life Zorgverzekeringen. Bestuursvoorzitter Willem van Duin van Achmea, het moederbedrijf van Agis, is verheugd met de toekenning van de drie keurmerken. “Wij hechten groot belang aan het bieden van transparantie en zekerheid voor onze klanten. De keurmerken kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De toekenning vandaag is opnieuw een bevestiging van ons continue streven naar verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.”

De Stv kende in oktober 2010 de eerste kwaliteitskeurmerken toe aan verzekeraars. De bij Reigerdael rechtstreeks af te sluiten verzekeringen van Agis, met een aantrekkelijke korting en het voordeel van een onafhankelijke tussenpersoon vallen ook onder het keurmerk. Om de aantrekkleijke tarieven te bekijken of rechtstreeks een zorgverzekering van Agis af te sluiten kunt u terecht bij Reigerdael Zorg.

Reacties zijn uitgeschakeld