Zorgverzekering lage premie bij ReigerdaelPosted by On

Lage zorgpremie ondanks forse stijging

Reigerdael heeft een nieuw scherp aanbod toe kunnen voegen aan de bestaande mogelijkheden. Het nieuwe tarief is een collectieve verzekering van Delta Lloyd, die door een uniek samenwerkingsverband van onafhankelijke tussenpersonen voor iedereen de mogelijkheid van een scherpe premie biedt en de ondersteuning van een professionele adviseur.

Het onderscheid tussen de restitutiepolis (vrije keuze) en de naturapolis is zeer gering, zodat u voor een minimaal verschil kunt profiteren van de beste basisverzekering. Neem de proef op de som en bereken hoe voordeling uw zorgverzekering in het nieuwe jaar kan zijn of sluit deze direct af.

Klik hier om direct een premieberekening te maken met de mogelijkheid direct een nieuwe verzekering af te sluiten.
 

Reacties zijn uitgeschakeld