Overlijdens risicoverzekeringen fors lagere premiePosted by On

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen zijn volgens berekeningen van Independer in de afgelopen 5 jaar met een gemiddelde van 40% afgenomen.

De vergelijkingssite becijferde dat de daling bij een aantal grote verzekeraars ver boven het gemiddelde uitkomt. Zo is de premie van Delta Lloyd met 45% gedaald en de premie van Aegon met 57%. Reaal Verzekeringen verlaagde haar premies met 72%.

 

Niet voor bestaande klant

De premieverlagingen gelden vrijwel altijd alleen voor nieuwe klanten. De meeste verzekeraars hebben klanten die eerder een overlijdensrisicoverzekering afsloten niet van de verlaagde tarieven laten profiteren. Uitzonderingen hierop zijn volgens Independer de verzekeraars GoedIdee, Loyalis en Dela. Zij hebben hun premies in de afgelopen jaren voor alle verzekerden verlaagd.

Bron: Independer

Reigerdael adviseert en bemiddelt voor de meeste verzekeraars in  Nederland. U kunt daarmee profiteren van een scherpe premie en vakbekwaam advies. Neem de proef op de som en vraag een premievergelijking aan. Dat is eenvoudig te regelen door het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Klik hier om aan te vragen.

Reacties zijn uitgeschakeld