Kinderopvang Meerdijk op 16 augustus van startPosted by On

Bouw van Kinderopvang MeerdijkMomenteel wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van
Kinderopvang Meerdijk,
om de opening volgens schema te realiseren. Dat er nog veel
moet gebeuren is goed te zien, maar volgens Jennie Wever, eigenaar en initiatiefnemer van de nieuwe Kinderopvang, gaat het lukken.

Over Kinderopvang Meerdijk

Kinderopvang Meerdijk zorgt voor opvang voor baby´s, dreumesen en peuters. Ze doen dat met een bewust beleid en duidelijke doelstellingen voor ogen. Binnen het kinderdagverblijf kunnen ze per dag in totaal 32 kinderen opvangen.
 

Daarnaast verzorgt men bij Kinderopvang Meerdijk ook buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Deze kinderen worden met een busje van school gehaald en naar Kinderopvang Meerdijk gebracht.
 

Reigerdael & Kinderopvang Meerdijk

Kinderopvang Meerdijk heeft al in een vroeg stadium Reigerdael in de arm genomen om de risico’s in kaart te brengen en deze met een gedegen advies in de hand te houden. Waar nodig zijn verzekeringen gesloten die de continuïteit waarborgen als er toch iets mis gaat.

 

Ook voor het personeel zorgen verzekeringen dat in geval van ziekte het loon kan worden doorbetaald en dat herstel en re-integratie snel en doeltreffend ter hand worden genomen.

 

Open dag op 31 juli 2010

Kinderopvang Meerdijk organiseert op 31 juli een open huis om  “Net dat beetje meer bij Meerdijk” te laten zien. Meer informatie? Klik op onderstaande afbeelding om naar de website van Kinderopvang Meerdijk te gaan.

 

Auto Kinderopvang Meerdijk

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld